Printmanager
Stacks Image 338
Met de USB Print Manager software is het mogelijk om op een eenvoudige wijze verschillende lijsten af te drukken. De verschillende mogelijkheden zijn: een overzichtslijst, traininglijst, constatielijst en een duivenlijst. Ook is het mogelijk om al uw vluchten te archiveren op datum en een omschrijving toe te voegen.
Monitoring

Onderdeel van de Print Manager dat toelaat live alle gegevens van de klok te lezen.
Waaronder: aangesloten antennes, aantal geklokt, elke geklokte duif, alle ingekorfde vluchten en u kiest zelf welke vluchten u ziet door het vakje tonen aan of uit te vinken.
Stacks Image 350
E-mail
Met het monitoring gedeelte van de Print Manager software is het ook mogelijk om notificatie’s te ontvangen via E-mail. Om dit te activeren vult u bij opties uw E-mailadres en uitgaande mailserver in.
Stacks Image 364
Print manager met BriconWeb

Om de functies van BriconWeb te gebruiken in Print Manager moet je in de opties van het monitor onderdeel uw Login naam (uw lidnummer bij de bond) en Paswoord invullen.
Stacks Image 368

Zo ziet de monitoring pagina eruit zonder Briconweb

Stacks Image 372

Zo ziet de monitoring pagina eruit met gebruik van Briconweb

Op bovenstaande afbeeldingen kunt u duidelijk zien dat er veel meer info is wanneer men gebruik maakt van BriconWeb. De snelheid en afstand worden berekend met een veel grotere nauwkeurigheid door gebruik van de exacte coordinaten van uw eigen locatie, de coordinaten van de lossingsplaats en exact tijdstip van lossing. Dit alles wordt automatisch gedaan voor vluchten die door een club verantwoordelijke zijn toegevoegd aan BRICONweb.com. De ondersteunde vluchten zijn ook makkelijk herkenbaar door het vinkje in de nieuwe kolom web.

Voor meer informatie over de BRICONweb website
klik hier